Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 04. 2018. 17:23 >> 17:17

KRITIKOVAO HULIGANE

Klop: Nekoliko idiota je ubilo sve

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je "nekoliko idiota ubilo sve" napadom na klupski autobus Mančester sitija pred utakmicu Lige šampiona na Enfildu.

Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je juče disciplinski postupak protiv Liverpula, a policija je pozvala navijače da joj dostave video snimke napada na klupski autobus fudbalera Mančester sitija.

Niko iz Sitija nije povrijeđen, ali su dva policajca zadobila povrede.

"Moram još jednom da se izvinim zbog onoga što se desilo prije utakmice. Jako je čudno. Idete svojim autobusom kroz gomilu i to je fantastično, ta podrška, ta strast... Onda dođete na stadion i prva stvar koju čujete da je razbijen autobus Sitija. Ljudima dajete priliku da učine nešto dobro, a zbog nekoliko idiota to se možda nikad neće ponoviti", rekao je Klop, prenosi BBC.

Liverpul je slavio protiv Sitija sa 3:0, a Klop je ocijenio da je atmosfera tokom meča "bila jedna od najboljih".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније