Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

08. 04. 2018. 21:05 >> 21:07

NAJOZBILJNIJI KANDIDAT

Manćini doputovao u Rim na pregovore sa FS Italije

Trener Zenita iz Sankt Peterburga Roberto Manćini doputovao je danas u Rim i očekuje se da će razgovarati sa čelnicima Fudbalskog saveza Italije o poslu selektora državnog tima.

Kako su prenijeli italijanski mediji, Manćini je iz Sankt Peterburga sletIo na aerodrom Fjumićino, gdje su ga snimili fotoreporteri. On nije davao izjave.

Italijanski mediji prenijeli su da je Manćini najozbiljniji kandidat za selektora "azura", ispred Karla Anćelotija, Điđija Di Bjađa i Antonija Kontea.

Manćini je juče tokom konferencije za novinare, a poslije poraza od Krasnodara u Sankt Peterburgu (1:2), oštro kritikovao fudbalere Zenita, neke je i imenovao, a bio je oštar i prema upravi ruskog kluba.

"Prijatelju, ne treba mi ovaj novac. Ako odlučim da idem, otići ću. Ne želim Zenitov novac. Pokušavam da radim svoj posao sa ljudima koji me slušaju, a ne sa onima koji rade šta žele i samo kupuju igrače kada god to požele", rekao je Manćini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније