Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

09. 04. 2018. 23:48   >>  23:43

GVARDIOLA PORUČIO

"Treba nam savršena utakmica"

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra savršenu utakmicu ako želi da nadoknadi deficit od tri gola iz prvog meča četvrtfinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Siti je u prvom meču četvrtfinla izgubio na Enfildu sa 3:0, a potom je poražen i u derbiju Premijer lige od Mančester junajteda. Gvardiola je danas naveo da je iza Sitija teška nedjelja, ali je istakao da i dalje vjeruje u svoj tim.

"Da bismo prošli dalje moramo da odigramo savršenu utakmicu. Imamo 90 minuta i svašta se može dogoditi", rekao je Gvardiola.

Na pitanje da li su dva teška poraza psihički uzdrmala ekipu, Gvardiola je odgovorio: "Ne znam".

"Ako nijesmo u stanju da se suočimo sa tim psihološki, to će biti dobra lekcija za budućnost. Ovo je test. Fudbal je, kao i sve u životu, izazov", rekao je Gvardiola.

Navijači Liverpula su pred meč na Enfildu napali klupski autobus Sitija, ali Gvardiola ne očekuje da će navijači njegovog kluba učiniti to isto.

"Od kada sam ja ovdje, to se nikad nije desilo. Mislim da mi poslije utakmice nećete postavljati pitanja kao poslije meča u Liverpulu. Znali smo šta će se dogoditi. Gdje je bila policija? Policija sjutra tačno zna šta treba da radi", rekao je Gvardiola.

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da u njegovoj ekipi niko ne razmišlja o tome ko je favorit.

"Bilo je bolje nego što smo očekivali u prvom meču, ali imamo još puno posla", rekao je Klop.

Siti je 9. septembra u premijerligaškom meču pobijedio Liverpul sa 5:0 na svom stadionu.

"Kvalitet Sitija je jasan. Svi znamo da je Pep najbolji trener na svijetu, ali ne postoji savršen fudbalski tim", rekao je trener Liverpula.

Revaš meč četvrtfinala Lige šampiona između Sitija i Liverpula igra se sjutra od 20.45 u Mančesteru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније