Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 04. 2018. 10:17   >>  11:13

DEBAKL U RIMU

Barsa u suzama, Inijesta najavio odlazak

Fudbaleri i rukovodstvo Barselone tužni su poslije šokantne eliminacije iz Lige šampiona, dok je Andres Inijesta rekao da je protiv Rome vjerovatno igrao poslednju utakmicu u tom takmičenju.

 

"Moguće je da je ovo bila moja posljednja utakmica za Barselonu u Ligi šampiona. Ali, sada nije vrijeme da se šalju takve poruke", rekao je Inijesta španskim medijima.

Barselona je ispustila prednost od 4:1 iz prve utakmice i u revanšu je deklasirana od Rome sa 3:0, čime je eliminisana u četvrtfinalu Lige šampiona.

Inijesta, legenda kluba, kazao je da igrači moraju da urade sve da osvoje trofeje u preostala dva takmičenja u kojima učestvuju.

"Nijesmo ovo očekivali i bolno je. Povrijeđeni smo i nije pitanje da li će neko da nam oprosti ili ne jer je naša želja za pobjedom uvijek ista", naveo je Inijesta.

Predsjednik fudbalskog kluba Barselona Đozep Marija Bertomeu izvinio se za eliminaciju.

"Stvarno mi je žao. Roma je bila bolja na terenu, vjerovala je i pokazala kako je kada radiš naporno. Ovo će uticati na nas, ali nadam se da će se igrači oporaviti pred veoma važne utakmice", kazao je prvi čovjek katalonskog kluba.

Bertomeu nije mogao da kaže da li će Ernesto Valverde ostati trener, navodeći da je klub spreman da se bori za sve trofeje sa ili bez njega.

Valverde je rekao da poslije eliminacije ne postoji drugi način osim da glave budu uspravne.

"Moramo da se oporavimo jer su nam ostala dva takmičenja u kojima možemo da trijumfujemo. To i želimo. Takav je fudbal i ne mogu da kritikujem svoje igrače ni za šta", rekao je Valverde.

On je istakao da osjeća potpunu odgovornost.

"Apsolutno, trener je odgovoran za sve. Ja sam taj koji bira tim, pravi izmene, priprema tim, sve... Vidljiva glava tima", kazao je Valverde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније