Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

11. 04. 2018. 11:43 >> 11:38

GLEDAJU NAPRIJED

Roma sanja finale LŠ

Fudbaleri Rome napravili su senzaciju eliminacijom Barselone, a trener tog kluba Euzebio Di Frančesko rekao je da je sljedeći cilj finale Lige šampiona.

 

"Ovaj tim gleda naprijed, ne nazad. Čeka nas derbi u nedjelju i moramo na to da se koncentrišemo. Naravno, u Ligi šampiona moramo da vjerujemo u plasman u finale, zašto ne bismo? Došli smo daleko što niko nije očekivao", rekao je Di Frančesko italijanskim medijima.

Roma je na svom stadionu pobijedila Barselonu sa 3:0 i tako nadoknadila poraz od 4:1 iz prve utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Predsjednik kluba Džejms Palota ukazao je veliku čast treneru Di Frančesku i kazao da je Roma protiv Barselone pokazala ko je.

"Sada vjerujemo u finale. Svi su mislili da je Barselona najbolji tim na svijetu, ali povratkom poslije 4:1 i prolazom dalje smo pokazali šta je Roma. Trener je uradio nevjerovatan posao i zaslužuje sva priznanja", kazao je Palota.

Fudbaleri Rome bili su saglasni da su vjerovali u prolaz, a jedan od junaka Edin Džeko najavio je da će najbolje tek doći.

"Ovo je bilo odlično, ali mislim da će još bolje tek doći. Dokazali smo da možemo sa svakim, a Barselona je baš, baš jaka ekipa. Nikada nijesam vidio da se tako muči", rekao je Džeko.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније