Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 07. 2013. 14:58   >>  14:58

GLATKO ODBIJEN

Manćini se nudio Barseloni

Nakon što je Tita Vilanova saopštio da napušta klupu Barselone zbog zdravstvenih razloga, pojavilo se mnoštvo njegovih potencijalnih nasljednjika.

Barsa je krenula u potragu za novim trenerom, a pojedini su i sami nudili svoje usluge. Prema pisanju katalonskog lista "El Mundo Deportivo", jedan od njih je i bivši trener Mančester Sitija Roberto Manćini.

Kako se navodi, Barsa nije mnogo razmišljala o ponudi italianskog stručnjaka, koji je dobio poruku da je isuviše "pragmatičan" za igru ekipe.

Italijan se trenutno nalazi na odmoru nakon otkaza iz Sitija i traži novi nagažman. Ipak, posao će morati da traži negdje drugo, jer, kako je kazao sportski direktor Barse, Andoni Zubizareta, njegova filozofija je suprotna klupskoj, Italijan zagovara previše defanzivnu za ekipu sa "Nou Kampa".

Manćini je bio kandidat i za klupu Monaka, ali se priča da je odbio ponudu jer bi u tom slučaju morao da se odrekne ogromnog novca koji mu pripada od Sitija. U sličnoj situaciji je bio kada je dobio otkaz u Interu i ostao na platnom spisku Moratija do preuzimanja Sitija.

Pujol: Odlazak Vilanove uzdrmao klub



Neočekivano povlačenje Vilanove sa mjesta trenera Barselone uzdrmao sve u klubu, priznao je kapiten kluba Karles Pujos.

"Novonastala sitacija u klubu nas je sve pogodila. Bićemo uz Tita u njegovoj borbi protiv bolesti, kad god bude trebalo. On nam je samo poručio da budemo hrabri na terenu i da nastavimo da se borimo. Mi ćemo svakako uraditi sve kako bi ga makar malo obradovali", poručio je Pujol.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније