Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fk budućnost.me ]

17. 04. 2018. 18:37   >>  18:30

VERMEZOVIĆ PORUČIO

Ništa neće biti odlučeno sjutra

Fudbaleri Budućnosti u srijedu igraju prvi meč polufinala Kupa protiv Mladosti. Vladimir Vermezović, šef stručnog štaba "plavih“, očekuje interesantan i težak dvomeč sa gradskim rivalom.

"Ovaj susret sa ekipom Mladosti biće iz dva dijela. Ništa neće biti odlučeno sjutra, bez obzira na rezultat. Ovo su Kup utakmice, s istim pravilima dvomeča kao u Evropi i to ekipi treba. Mladost je u boljoj formi od nas, u boljem momentu, imaju igrača koji je dao pet golova u posljednje dvije utakmice. Najveća opasnost nam prijeti od Ćetkovića koji je odličan igrač i trudićemo se da ga izdvojimo od ostatka ekipe. Opasna su i iskusna ekipa, a u narednih 15 dana imamo tri meča sa njima, uključujući i Grbalj. Težak raspored, ali tako je to u fudbalu, drago mi je što imamo teške utakmice i što smo u prilici da osvojimo jedan trofej i trudićemo se da iskoristimo tu priliku", rekao je trener "plavih".

Vermezović je svjestan da Budućnost mora da igra bolje, ali i naglašava :

"Treba da budemo svjesni gdje smo i u kakvom okruženju živimo i kakva je situacija. Ne možemo da gledamo utakmice engleske, italijanske, njemačke lige na televiziji, a onda da ih uporedimo sa utakmicama koje se igraju na ovim prostorima. To nije korektno prema igračima, koji moram reći da odrađuju odličan posao, pošteno pristupaju obavezama. Da li je to dovoljno u ovom trenutku, u to ne ulazim, ali ponavljam da ih ne treba upoređivati jer ipak su to dva različita sporta i nijesam siguran da ćemo mi s ovih prostora ikad dostići taj nivo. Trudimo se da budemo bolje, a koliko će biti i da li ćemo uspjeti u tome, to je neka druga stvar", kazao je Vermezović.

U drugom polufinalu sastaju se Igalo i Grbalj, a revanši su na programu 2. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније