Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

18. 04. 2018. 23:02 >> 22:58

SERIJA A

Napoli se primakao Juventusu

Fudbaleri Napolija pobijedili su večeras na svom terenu Udineze sa 4:2, u utakmici 33. kola italijanskog prvenstva i na četiri boda se primakli Juventusu, koji je odigrao neriješeno 1:1 protiv Krotonea na gostovanju.

Udineze je poveo protiv Napolija u 41. minutu golom Jakuba Jankta, a četiri minuta kasnije izjednačio je Lorenco Insinje. Novo vođstvo gostima donio je Svante Ingelson u 55. minuta, a u 57. je ponovo izjednačen rezultat, poslije gola Raula Albiola.

Napoli je poveo u 70. minutu golom Arkadijuša Milika, a pobjedu je obezbijedio Lorenco Toneli u 75. minutu.

Napoli sada ima 81 bod, četiri manje od prvoplasiranog Juventusa, a Udineze, koji je pretrpio 20. poraz, zauzima 14. mesto sa 33 boda.

Juventus je poveo u 17. minutu golom Aleksa Sandra, a bod Krotoneu donio je Simi u 65. minutu.

Krotone se bori za opstanak, zauzima 19. mjesto na tabeli sa 28 bodova i ima bod manje od Spala, koji je prvi iznad crte, u bezbjednoj zoni, nakon što je odigrao 0:0 sa Kjevom.

Roma je pobijedila Đenovu kao domaćin sa 2:1. Rimljani su poveli u 17. minutu golom Džingiza Undera, a prednost je udvostručio Ervin Zukanović, autogolom u 52. minutu. Konačan rezultat postavio je Đanluka Lapadula u 61. minutu.

Roma je ostala na trećem mjestu ispred četvrtoplasiranog Lacija, koji je pobijedio u Firenci sa 4:3, a obje ekipe imaju po 64 boda. Đenova zauzima 12. mjesto sa 38 bodova.

Sampdorija je kao domaćin pobijedila Bolonju golom Duvana Sapate u trećem minutu nadoknade vremena.

Sampdorija je ostala u trci za kvalifikacije za Ligu Evropa, zauzima osmo mjesto na tabeli sa 51 bodom i ima tri manje od Milana na šestom mjestu koje vodi u kvalifikacije.

Torino i Milan odigrali su neriješeno 1:1, a Sasuolo je kao gost pobijedio Veronu sa 1:0.

Ranije danas Atalanta je pobijedila Benevento sa 3:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније