Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 04. 2018. 22:07   >>  22:00

POBJEDA ĐIRONE

Debakl Atletika u San Sebastijanu

Fudbaleri Real Sosijedada pobijedili su večeras na svom terenu Atletiko Madrid sa 3:0, dok je Đirona u gostima sa 2:1 slavila protiv Alvesa u utakmicama 33. kola španske Primere.

Real Sosijedad je na stadionu Anoeta u San Sebastijanu priredio iznenađenje, nadigrao je rivala i došao do ubjedljivog trijumfa protiv drugoplasirane ekipe prvenstva Španije.

Domaćin je poveo u 27. minutu pogotkom Vilijana Hosea, da bi Huanmi u 80. duplirao prednost, a isti igrač je u drugom minutu sudijske nadoknade vremena postavio konačan rezultat.

Real Sosijedad je poslije treće uzastopne pobjede na 11. mjestu sa 43 boda, dok su "jorgandžije" druge sa 71.

Đirona je pobjedom protiv Alavesa prekinula seriju od četiri utakmice bez trijumfa i tako zadržala šanse da se nađe naredne sezoni u Ligi Evropa.

Gosti su slavili golovima Aleiksa Garsije u 59. i Kristijana Stuanija u 86. minutu iz jedanaesterca, dok je jedini pogodak za domaćina postigao Tomas Pina u prvom minutu sudijske nadoknade vremena.

Đirona je osma sa 47 bodova, četiri manje od šestoplasiranog Viljareala, dok je Alaves 15. sa 38.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније