Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B92; B.V.

20. 04. 2018. 12:14   >>  12:09 1

NEJMAR O MUNDIJALU

Kutinjo, Žesus i ja napravićemo razliku

Kapiten Brazila Nejmar da Silva označio je saigrače Gabrijela Žezusa i Filipea Kutinja, uz sebe, za one koji bi mogli da zablistaju na Svetskom prvenstvu.

 

Zvijezda Pari Sen Žermena, koja se trenutno nalazi u Brazilu, gdje se oporavlja od povrede, pored svojih Brazilaca mnogo očekuje i od Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Mohameda Salaha i Luisa Suaresa.

"Postoji mnogo kvalitetnih fudbalera, čim je u pitanju Svjetsko prvenstvo znači da dolaze najbolji. Mislim da Žezus, Kutinjo i ja možemo da napravimo razliku", rekao je Nejmar za lokalni Globo Esporte.

Nejmar smatra da je "Selesao" ima najkvalitetniji sastav na Mundijalu.

"Salah ne igra za jaku selekciju, ali može da ima dobar Mundijal. Tu su isto odlični Ronaldo, Mesi, Azar, De Brujne, Suarez... Vjerujem da mogu daleko, ali nadam se ne preko Brazila. Drago mi je što predvodim ovakav tim, mislim da je najjači i uradićemo sve da dođemo do trofeja", zaključio je Nejmar.

Pored Srbije i Brazila E grupu na SP čine još Švajcarska i Kostarika.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније