Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportsport.ba; B.V.

20. 04. 2018. 14:21   >>  14:16

U EGIPTU

Prvenstvo staje zbog Salaha

Utakmice egipatskog prvenstva koje su planirane za nedjelju biće pomjerene zbog zvijezde Liverpula Mohameda Salaha.

 

Fudbalska asocijacija Engleske (FA) u nedjelju će dodijeliti nagradu za najboljeg igrača ove sezone, a pored Salaha u borbi za trofej je Belgijanac Kevin De Brujn iz Mančester Sitija.

Mnogobrojni engleski mediji juče su objavili kako će nagradu dobiti Salah. Zato su u Fudbalskom savezu Egipta odlučili da se utakmica odigraju u kasnijem terminu kako bi svi mogli pratiti uživo ceremoniju dodjele nagrada.

Također, biće odgođeni i neki drugi događaji jer je dodjela nagrade Salahu mnogo važnija za egipatski narod.

Egipatski fudbaler u rodnoj zemlji ima status božanstva. Bez dileme je najpopularnija ličnost, a šta će tek postati ako "Faraoni" naprave dobar rezultat na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ovog ljeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније