Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 07. 2013. 22:03 >> 22:03

TRAGEDIJA

Preminuo mladi fudbaler na terenu

Mladi peruanski fudbaler Jair Klaviho Panta preminuo je prošlog vikenda na terenu od posljedica srčanog udara.

Osamnaestogodišnji igrač Sporting Kristala srušio se na travu pred kraj utakmice sa Garsilasom i preminuo.

Ljekari na stadionu su dali sve od sebe kako bi pomogli nesrećnom mladiću, ali nisu imali defibrilator i Klaviljo je izdahnuo.

"Nažalost, moramo da vas obavijestimo da je meč između Real Garsilasa i Sporting Kristala odložen, zbog cjelokupne situacije sa našim fudbalerom.”

Jair je sa Sportingom imao profesionalni ugovor. Prioritet kluba sada je da porodici preminulog dečaka obezbijedi punu podršku u ovim teškim trenucima.

“To je nemjerljiv gubitak za Sporting Kristal i izjavljujemo naše najdublje saučešće porodici i prijateljima našeg igrača Jaira Klaviha Pante.”

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније