Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

21. 04. 2018. 22:51   >>  22:54

ŠOK NA "SAN SIRU"

Milan razočarao, poraz od Beneventa

Fudbaleri Milana razočarali su svoje navijače, pošto su na San Siru s 0:1 poraženi od otpisanog Beneventa u 34. kolu Serije A. To je šesti vezani meč "roso-nera" u kojem nijesu došli do pobjede.

Milan je kao veliki favorit ušao u meč i teško su čak i u redovima Beneventa mogli da vjeruju u pobjedu na San Siru, ali su na kraju uspjeli da osvoje sva tri boda.

Igračima domaćeg tima kao da se opuštenost obila o glavu. Milan je imao više loptu u svom posjedu, mnogo više udaraca ka golu protivnika i igrača više od 80. minuta, ali to nije bilo dovoljno da večeras stigne do pozitivnog rezultata. 

Gol odluke postigao je Pjetro Jemelo u 29. minutu, a Benevento se poslije branio svim silama i uspio da zaustavi sve nalete "roso-nera".

Posljednjih desetak minuta meča Benevento je igrao bez isključenog Dijabatea, nali ni to nije pomoglo Milanu, kojem Benevento baš ne leži.

Podsjetimo, Benevento je uspio da odigra 2:2 kod kuće s Milanom u prvom meču, a tada je golman Brinjoli postigao gol glavom za remi u nadoknadi.

Poslije 34. kola Milan je šesti sa 54 boda i pitanje je može li makar da izbori Ligu Evrope, a Benevento je ipak već zakoračio nazad u Seriju B, pošto ima samo 17 bodova i zakovan je za dno tabele od početka šampionata.

Fudbaleri Sasuola su ranije danas istim rezultatom slavili protiv Fiorentine. Pobjednički gol postigao je Mateo Politano u 41. minutu. 

Fiorentina je deveta na tabeli sa 51 bodom, dok je Sasuolo na 13. poziciji sa 37.

Roma je u prvom meču dana bila sigurna na gostovanju SPAL-u (3:0).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније