Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 04. 2018. 19:31   >>  19:25

NOVI IZAZOV

PSŽ želi Vengera za predsjednika kluba

Treneru Arsenala Arsenu Vengeru biće ponuđena prilika da postane predsjednik fudbalskog kluba Pari Sen Žermen, prenijeli su danas britanski mediji.

Venger će na kraju sezone, poslije 22 godine, napustiti Arsenal, godinu dana prije isteka ugovora, a uprava Pari Sen Žermena želi da ga angažuje kako bi iskoristila njegovo znanje, ali i veze koje je stekao u svijetu fudbala, prenio je Miror.

Pari Sen Žermen će na kraju godine promijeniti trenera, Unaja Emerija zamijeniće trener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel.

Kako je prenio Miror, Arsenal će platiti Vengeru 11 miliona funti otpremnine, kao znak zahvalnosti za 22 godine rada u klubu, tri šampionske titule u Premijer ligi i rekordnih sedam trofeja u FA kupu.

Uprava londonskog kluba traži novog trenera, a Venger je podržao bivšeg fudbalera Patrika Vijeru.

Čelnici Arsenala žele Karla Anćelotija na klupi, a među kandidatima pominju se Luis Enrike, Masimilijano Alegri, Joahim Lev i Leonardo Žardim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније