Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

sportsport.ba; B.V.

23. 04. 2018. 09:30 >> 09:26

GVARDIOLA SMATRA

De Brujn više zaslužio priznanje od Salaha

Mohamed Salah je zasluženo dobio nagradu za najboljeg igrača Premier lige u ovoj sezoni.

 

Siti je prvak i Kevin De Brujn je bio ozbiljan kandidat da ponese titulu igrača godine, no ipak je ona otišla u ruke Salaha.

I sasvim zasluženo. On je ove sezone postigao čak 41 pogodak, a u Premier ligi je trenutno vodeći strijelac s 31 golom.

Izabran je ove godine i za najboljeg afričkog i arapskog fudbalera, pet puta je bio najbolji Liverpulov igrač mjeseca, četiri puta dobio je nagradu najboljeg igrača mjeseca u Premijer ligi.

Iako će svi reći kako je Salah zaslužio nagradu, Pep Gvardiola je mišljenja da je ona trebala otići u ruke De Brujna, koji je u Premier ligi postigao osam golova uz 15 asitsencija.

"Ne postoji u proteklih devet ili 10 mjeseci igrač bolji od Kevina i to je moje mišljenje. Čestitam igraču koji je osvojio nagradu, ali za mene je Kevin najbolji. Igrao je u svim našim mečevima u kontinuitetu. Možda s brojevima nije najbolji, ali niko nije igrao bolje od njega", kazao je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније