Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 04. 2018. 15:05 >> 14:58

ODBIO PONUDU

Anćeloti ne želi da bude selektor Italije

Fudbalski trener Karlo Anćeloti odbio je ponudu da preuzme fudbalsku reprezentaciju Italije, prenijeli su danas italijanski mediji.

Kako su prenijeli Gazeta delo Sport i Korijere delo Sport, Anćeloti je prošlog ponedjeljka bio u Rimu, gdje je razgovarao čelnicima Fudbalskog saveza Italije i odbio ponudu. Glavni kandidat za selektora "azura" je Roberto Manćini.

Anćeloti je u septembru dobio otkaz u Bajernu iz Minhena, a mediji navode da je 58-godišnji trener odbio ponudu italijanskog saveza pošto vjeruje da će dobiti posao u jednom evropskom klubu.

Italija je bez selektora još od novembra kada je otpušten Đanpjero Ventura, pošto nije uspio da odvede ekipu na Svjetsko prvenstvo u Rusiji ovog ljeta.

U dvije prijateljske utakmice, protiv Argentine i Engleske u martu, ekipu je predvodio Luiđi Di Bjađo.

Anćeloti je jedan od najuspješnijih trenera današnjice, osvojio je Ligu šampiona sa Milanom i Real Madridom, a šampionske titule sa Čelsijem, Milanom, Pari Sen Žermenom i Bajernom iz Minhena.

Britanski mediji prenijeli su da je Anćeloti glavni kandidat za novog trenera Arsenala, pošto će Arsen Venger na kraju sezone poslije 22 godine napustiti taj londonski klub.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније