Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

29. 04. 2018. 18:07   >>  17:59

PREMIJER LIGA

Siti ubjedljiv protiv Vest Hema

Fudbaleri Mančester sitija pobijedili su danas na gostujućem terenu u Londonu Vest Hem sa 4:1, u utakmici 36. kola Premijer lige.

Šampion Engleske poveo je u 13. minutu golom Liroja Sanea, a prednost je udvostručio Pablo Zabaleta, autogolom u 27. minutu. Gol za Vest Hem postigao je Aron Kresvel u 42. minutu, a dva gola prednosti Sitiju vratio je Gabrijel Žesus u 53. minutu.

Konačan rezultat postavio je Fernandinjo u 64. minutu.

Ekipa Pepa Gvardiole je ostvarila 30. pobjedu u prvenstvu i na prvom mjestu na tabeli ima 93 boda. Siti je do sada postigao 102 gola u Premijer ligi, a rekord je 103 i gotovo sigurno će do kraja šampionata postati novi rekorderi.

Vest Hem je pretrpio drugi vezani poraz, bez pobjede je u četiri posljednje utakmice i zauzima 15. mjesto na tabeli sa 35 bodova. "Čekićari" se nalaze na tri boda od zone ispadanja.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније