Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 05. 2018. 10:47   >>  10:40

"ISPALI SMIJEŠNI"

Roma ljuta na sudije: VAR jedino rješenje

Fudbaleri Rome eliminisani su od engleskog Liverpula u Ligi šampiona, a iz italijanskog kluba su poslije revanša bili ljuti na sudije.

"Italijanski fudbal mora da podigne glas jer ovo nije normalno. Primili smo gol iz ofsajda u prvoj utakmici, a u drugoj nam nijesu dosuđena dva penala, od kojih je jedan bio za čist crveni karton", rekao je sportski direktor kluba Monći italijanskim medijima.

Roma je u prvoj utakmici poražena sa 5:2 u Liverpulu, dok je u revanšu kao domaćin pobijedila sa 4:2, što je bilo nedovoljno za prolaz.

Monći je naveo da Roma nije jedini italijanski klub koji je oštećen.

"Nije samo Roma jer je Juventus protiv Real Madrida slično prošao. Ovo što smo vidjeli je šokantno. Igraju se sa srcima navijača. Moramo da čestitamo Liverpulu na prolasku, ali takođe treba i da procijenimo kako se to dogodilo", kazao je Moći.

Španski fudbalski stručnjak je istakao da mu nije jasno zašto se VAR tehnologija ne koristi na najznačajnijim klupskim takmičenjima.

"Ovo nije samo ekonomska šteta, već i za strast i naporan rad. Momci su u svlačionici bili stvarno ljuti", rekao je Monći i dodao da je VAR neophodan jer da se koristi finale bi igrali Roma i Bajern Minhen.

Bajern je dan ranije eliminisan od aktuelnog šampiona Real Madrida u utakmici koja je takođe donijela veliku buku zbog sudijskih odluka.

Predsjednik Rome je saglasan sa sportskim direktorom da je Ligi šampiona neophodna VAR tehnologija.

"To je očigledno. Ne možete da dozvolite da ovakve stvari tek tako prođu. Sudije su ispale smiješne. Osramotili su se", rekao je Palota i čestitao Liverpulu za koji je kazao da je odličan tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније