Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 05. 2018. 13:08 >> 13:05

LJUT NA IGRAČE

Di Franćesko: Morali smo više vjerovati u sebe

Trener fudbalera Rome Euzebio Di Franćesko bio je malo ljut na igrače nakon eliminacije u polufinalu Lige šampiona jer nijesu dovoljno vjerovali u prekoret.

"Razočaran sam eliminacijom u polufinalu Lige šampiona, ali sam i čestitao igračima nakon utakmice sa Liverpulom. Međutim, malo sam i ljut na njih jer su morali više vjerovati u sebe i preokret poslije poraza u prvoj utakmici", rekao je Di Franćesko. 

"Vučica" je slavila sinoć na "Olimpiku" rezultatom 4:2, ali zbog poraza u prvoj utakmici u Engleskoj (2:5) nije izborila finale elitnog takmičenja, u kojem će 26. maja u Kijevu za trofej boriti Liverpul i Real Madrid.

"Morali su više vjerovati u sebe. Naši igrači mogli su dati više golova i jače pritisnuti Liverpul. Greške su nas koštale elimincije. Ali, pokazali smo da pripadamo eliti i da možemo igrati ravnopravno i sa najboljima. Bitno je da i naredne godine igramo Ligu šampiona", istakao je Di Franćesko, prenosi Anadolija.

Utakmicu su obilježile i greške slovenskog sudije Damira Skomine, a mnogi tvrde da je drastično oštetio Romu u sinoćnjem duelu.

"Neću dizati glas protiv UEFA-e i suđenja. To je posao kluba. Mogu samo reći, da su dosuđeni jedanaesterac i crveni karton 20 minuta prije kraja utakmice Liverpul bi istinski bio u velikim problemima", kazao je Di Franćesko.

Čelnici italijanskog kluba poslije revanša nijesu htjeli da ćute i kritikovali su sudije.

Sportski direktor kluba Monći kazao je da Ligi šampiona neophodna VAR tehnologija, te da mu nije jasno zašto se ona ne koristi na najznačajnijim klupskim takmičenjima.

S druge strane, trener Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa imala sreće protiv Rome, ali da je 100 odsto zasluženo prošla u finale Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније