Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

03. 05. 2018. 21:21 >> 21:13

ČELNIKE ČEKA TEŠKO LJETO

Igrači PSŽ-a nezadovoljni situacijom u klubu

Francuska fudbalska liga se bliži kraju, trener Unaj Emeri se priprema za odlazak, a glavni igrači su javno počeli da izražavaju nezadovoljstvo.

Anhel Di Marija je i dalje ljut što nije igrao u najvažnijoj utakmici kluba u sezoni, iako je ona igrana u februaru, u osmini finala Lige šampiona protiv Real Madrida. Argentinac je rekao da ne zna da li će ostati u klubu, a šampion Francuske je pod pritiskom prodaje igrača.

"Bio sam razočaran, "kuvao" sam, pošto sam mislio da treba da igram", naveo je Di Marija.

Najbolji strijelac u klupskoj istoriji Edinson Kavani želi da ostane u klubu, a nada se da će osvojiti Ligu šampiona, prije nego što mu istekne ugovor 2020. godine. On je rekao da igrači moraju da rade na mentalitetu i timskom duhu, ako žele da osvoje najvrijednije klupsko takmičenje.

Pari Sen Žermen je u februaru ukupnim rezultatom 2:5 izgubio od Reala u osmini finala, što je bio veliki udarac za katarske investitore, koji su nezadovoljni jer ekipa puna velikih i skupih zvijezda drugu godinu uzastopno nije uspjela da se plasira u četvrtfinale.

"Nešto nam nedostaje u Ligi šampiona. Moramo da budemo braća, porodica. Primer koji mogu da ponudim je moja reprezentacija (Urugvaj), mi smo prijatelji", rekao je Kavani za radio RMC.

Kavani se, međutim, tokom sezone sukobio sa klupskim kolegom Nejmarom oko izvođenja penala.

"Da, bio je problem sa Nejmarom oko penala. Međutim, poštovao sam ga. Razgovarali smo", naveo je 31-godišnji napadač.

Najvatrenija grupa navijača Pari Sen Žermena izgubila je strpljenje i u saopštenju punom teških riječi, pozvala igrače da poštuju klub za koji igraju.

Kavani je blizak tim navijačima, koji ga cijene, prije svega zbog zalaganja, ali i 168 postignutih golova za klub.

"Ja nisam zvijezda. Ja sam radnik. Nijesam briljantan tehnički, ne driblam i ne prebacujem loptu. U ekipi vam treba od svega po malo", rekao je urugvajski fudbaler.

Čelnike kluba čeka teško ljeto, ključni igrači ulaze u tridesete godine, dok oni u dvadesetim razmatraju opcije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније