Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

04. 05. 2018. 19:40 >> 19:37

VRATIO SE U FRANCUSKU

Nejmar se nada da će se oporaviti do SP

Brazilski fudbaler Nejmar je stigao u Francusku da nastavi oporavak od povrede stopala.

Poslije slijetanja na mali pariški aerodrom u petak oko podne, Nejmar je ušao u kombi i odvezao se kući u predgrađu glavnog francuskog grada.

Napadač Pari Sen Žermena oporavljao se u Brazilu od operacije metatarzalne kosti u u desnom stopalu, koju je obavio početkom marta. Ipak, Brazilac se nada da će se oporaviti i da će biti spreman za Svjetsko prvenstvo koje će se ovog ljeta održati u Rusiji.

Nejmar se povrijedio 25. februara u utakmici francuskog prvenstva protiv Marseja.

Brazilski fudbaler za “prinčeve“ je odigrao 30 takmičarskih utakmica i postigao 28 golova. Nejmar je prošlog ljeta za rekordnih 222 miliona eura stigao iz Barselone. U dresu reprezentacije Brazila nastupio je 83 puta uz 53 pogotka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније