Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

05. 05. 2018. 19:38 >> 19:29

ZIDAN SMATRA

Lakše je osvojiti LŠ nego titulu u Španiji

Trener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan čestitao je Barseloni osvajanje šampionske titule i rekao da je teže osvojiti titulu u Španiji nego trofej Lige šampiona.

"Najvažnije je da poštujemo ono što je Barselna uradila, osvojila šampionsku titulu", rekao je Zidan.

Zidan je to izjavio dan prije "el klasika", velikog derbija između Reala i Barselone, koji se igra u nedjelju od 20.45 na Kamp Nou.

"Primeru je najteže osvojiti, ali i najljepše", dodao je Zidan.

On je ponovio da njegovi igrači neće napraviti počasni špalir za igrače Barselone, pošto fudbaleri Barselone to nijesu učinili u decembru, kada su igrači Reala osvojili svjetsko klupsko prvenstvo.

Barselona je prošle nedjelje osvojila titulu, a ove sezone osvojila je "duplu krunu", pošto je trijumfovala i u Kupu kralja.

Barselona će pokušati da postane prva ekipa koja je sezonu završila bez poraza u španskom prvenstvu, po sadašnjem formatu takmičenja u Primeri. Do kraja šampionata ostala su četiri kola.

Real ima šansu da osvoji jedan trofej ove sezone, pošto će 26. maja u Kijevu igrati protiv Liverpula, u finalu Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније