Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

06. 05. 2018. 19:52 >> 19:44

"PETARDA" ARSENALA

Žiru presudio Liverpulu, Čelsi ne odustaje od LŠ

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na svom terenu Liverpul sa 1:0 u derbi utakmici 37. kola engleske Premijer lige, dok je Arsenal sa 5:0 bio bolji od Barnlija.

Utakmica na stadionu Stamford bridž između "plavaca" i "crvenih" nije bila pretjerano uzbudljiva, a viđen i je samo jedan gol i to mreži golmana gostiju Lorisa Karijusa.

Strijelac jedinog pogotka bio je Olivije Žiru koji je u 32. minutu iskoristio proigravanje Viktora Mozesa s desne strane i savladao golmana Liverpula.

U nastavku susreta ekipe su bitku uglavnom vodile na sredini terena, a Čelsi je imao još par solidnih prilika da dođe do gola, međutim, nedostajalo im je sreće u završnici.

Čelsi je ovom pobjedom zadržao šanse da se sljedeće godine nađe u Ligi šampiona, pošto sada poslije 36 odigranih utakmica zauzima peto mjesto sa 69 bodova, dva manje od Totenhema, a tri manje od Liverpula kom je ostala samo još jedna utakmica do kraja šampionata.

Arsenal je na svom terenu lako nadigrao Barnli i došao do ubjedljive pobjede za koju je najzaslužniji bio Pjer-Emerik Obamejang sa dva gola i asistencijom.

Upravo je reprezentativac Gabona i doveo "tobdžije" do prednosti u 14. minutu, da bi Aleksandar Lakazet u sudijskoj nadoknadi prvog dijela igre duplirao vođstvo svog tima.

Sead Kolašinac je u 54. minutu povisio na 3:0, da bi 10 minuta kasnije Aleks Ivobi doveo Arsenal do 4:0, a potom je Obamejang u 75. postavio konačan rezultat.

Arsenal je šesti na tabeli Premijer lige sa 60 bodova, šest više od sedmoplasiranog Barnlija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније