Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

10. 05. 2018. 23:27   >>  23:19

POSTIGNUT NAČELAN DOGOVOR

Runi na korak od DC Junajteda

Vejn Runi, fudbaler Evertona postigao je načelni dogovor o prelasku u DC Junajted, tim koji se takmiči u američkoj MLS Ligi. Transfer koji bi trebao da se realizuje ovog ljeta, prema navodima britanskih medija, vrijedan je 12,5 miliona funti (oko 14 miliona eura).

Runijevi zastupnici su u Sjedinjenim Američkim Državama gdje pregovaraju o uslovima za igrača, a napadač Evertona je ranije potvrdio da je spreman da napusti Englesku. No, mediji naglašavaju da još uvijek nije ništa potpisano, a da bi Runi mogao da ostane ukoliko ode menadžer Sem Alardajs, kod kojeg se nije previše naigrao.

Takve navode Alardajs je nedavno demantovao, rekavši da bi trebalo da se desi nešto ogromno, pa da Runi napusti Everton.

“Od prvog dana nijesam imao problema sa Runijem, ali saga o Vejnu Runiju se nastavlja, zar ne“, kazao je Alardajs.

Runi se iz Mančester junajzeda u Everton vratio u ljeto 2017. godine potpisavši dvogodišnji ugovor. Ove sezone odigrao je 40 takmičarskih utakmica i postigao 11 golova. Prethodno je na Old Traffordu proveo 13 sezona i sa 253 gola postao najbolji strijelac u istoriji Manchester Uniteda. U dresu reprezentacije Engleske, od koje se oprostio u augustu prošle godine, nastupio je 119 puta i postigao 53 gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније