Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

11. 05. 2018. 14:33 >> 14:26

OSTAJE NA "ENFILDU"

Salah: Imam velike ambicije sa Liverpulom

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah odbacio je mogućnost da napusti "Enfild tokom" ljetnjeg prelaznog roka.

Egipćanin je povezivan sa Barselonom i Real Madridom pošto je postigao 42 gola u sezoni.

"Veoma sam srećan gdje sam. Sve je u redu. Imam velike ambicije kada je riječ o mojoj budućnosti u Liverpulu. Imali smo sjajnu sezonu i sad smo u finalu Lige šampiona. Svi su uzbuđeni jer je to tek početak", kazao je Salah, prenosi Sport klub.

Dodao je da ekipa u finišu sezone želi da obezbijedi mjesto u Ligi šampiona i naredne sezone i da osvoji pehar u finalu protiv Reala.

Salah je u srijedu primio nagradu za igrača godine koju mu je dodijelila Profesionalna asocijacija novinara.

"Da budem iskren, otkako sam napustio Čelsi, želio sam svima na 'Stamford Bridžu' da pokažem da griješe što su me pustili. Rekao sam mnogo puta da mi je cilj da se vratim jer su mnogi govorili da nijesam dovoljno dobar za Premijer ligu", rekao je Salah.

U posljednjem kolu Liverpul igra protiv Brajtona, u meču u kome treba da potvrdi mjesto među četiri najbolja tima prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније