Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

11. 05. 2018. 20:35 >> 21:06

POVREDA KOLJENA

Dani Alveš propušta Svjetsko prvenstvo

Brazilski fudbaler Dani Alveš propustiće predstojeće Svjetsko prvenstvo zbog povrede koljena, saopšteno je danas.

Fudbaler Pari Sen Žermena se povrijedio u finalu Kupa Francuske, a Fudbalski savez Brazila je danas saopštio da mu je potrebna operacija i da neće imati dovoljno vremena da se oporavi za Svjetsko prvenstvo.

Alveš je igrao za reprezentaciju Brazila na posljednja dva Svjetska prvenstva, a za nacionalni tim je do sada upisao 107 nastupa od kako je debitovao 2006. godine.

Fudbalska reprezentacija Brazila prvi meč na Mundijalu igra protiv Švajcarske 17. juna. U Grupi E su još Srbija i Kostarika.

Brazilski fudbaler Nejmar izjavio je danas da i dalje ima strah da ne obnovi povredu, samo nekoliko nedjelja prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji.
 
Nejmar i dalje ima strah od povrede 

Napadač Pari Sen Žermena je rekao da terapija "radi", ali da i dalje strahuje da se povreda ne vrati.

"Moram da se oslobodim tog straha što je prije moguće i da na Svjetsko prvenstvo odem u najboljem izdanju", rekao je Nejmar za brazilske medije.

Brazilac je povrijedio desno stopalo na utakmici protiv Olimpik Marseja 25. februara, a operisan je početkom marta u Belo Horizonteu.

Nejmar se ove nedjelje vratio u Pariz kako bi nastavio s rehabilitacijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније