Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

14. 05. 2018. 17:25   >>  17:18 3

BEITAR JERUSALIM

Izraelski klub želi da doda riječ Tramp u svoje ime

Izraelski fudbalski klub Beitar Jerusalim objavio je da želi da doda riječ "Tramp" u svoj naziv, u čast američkog predsjednika Donalda Trampa zbog njegove politike prema Izraelu.

"Od sada ćemo se zvati Beitar Tramp Jerusalim", navedeno je na zvaničnim stranicama kluba na društvenim mrežama, prenosi Asošiejted pres.

Predlog rukovodstva kluba saopšten je pred današnju ceremoniju otvaranja američke ambasade u Jerusalimu, na 70. godišnjicu proglašenja nezavisnosti Izraela.

Predsjednik SAD Donald Tramp u decembru je odlučio da premjesti ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim, čime je odstupio od dugogodišnje politike Vašingtona na Bliskom istoku. SAD će tim potezom zvanično priznati Jerusalim samo za glavni grad Izraela.

"Predsjednik Tramp je pokazao hrabrost i istinsku ljubav prema izraelskom narodu i njihovom glavnom gradu", navodi se u saopštenju Beitara.

Beitar Jerusalem je drugoplasirani klub u prvenstvu Izraela i izborio je učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope naredne sezone.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније