Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me; B.V.

16. 05. 2018. 11:05 >> 10:57

KLUB SAOPŠTIO

Olerdajs nije više menadžer Evertona

Sem Olerdajs nije više trener Evertona, saopštio je engleski klub.

 

Čelnici kluba u kratkom saopštenju navode da su zahvalni Olerdajsu na urađenom poslu za sedam mjeseci koliko je bio menadžer.

"Sem je došao u vrlo teškom periodu kako bi donio stabilnost klubu i zahvalni smo mu zbog toga. Ipak, odlučili smo da ćemo na duge staze zaposliti novog menadžera ovog ljeta. Semu želimo sve najbolje u budućnosti", navodi se u saopštenju čelnika kluba objavljenom na zvaničnom sajtu.

Olerdajs je naslijedio Ronalda Kumana u oktobru, nakon što je Holanđanin osvojio samo osam bodova u prvih devet kola Premijer lige.

Everton je sezonu završio na osmom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније