Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R.

16. 05. 2018. 16:53   >>  16:45

POSTAJU "TITOGRAD"

Mladost raspisala konkurs za novi grb

Fudbalski klub "Mladost", koji vraća ime "Titograd" raspisao je konkurs za grafičko rješenje novog grba.

"Pozivamo sve zainteresovane da osmisle i podijele sa nama svoju ideju grba kojim će ponovo zasjati zlatno doba titogradskih asova. Novim dizajnom želimo da se podsjetimo velikih Romantičara sa Cvijetinog brega. Odajući počast legendama, nove generacije igrača i zaljubljenika u fudbal grade svoj identitet i temelj za buduće uspjehe, koji će se ogledati i u novom grbu kluba", saopštili su iz FK Mladost.

Pobjednik konkursa, koji će biti otvoren do 31. maja, dobiće novčanu nagradu u iznosu od 500 eura, ali i priliku da učestvuje u kreiranju novog vizuelnog identiteta kluba.

"Rješenje koje osvoji drugo mjesto na konkursu biće nagrađeno sa 250 eura, dok će autor trećeplasiranog rešenja osvojiti 150 eura. Prijedloge slati na mail info@ofktitograd.me Ovom prilikom pozivamo i sugrađane da prate našu stranicu i učestvuju u odabiru pobjednika glasajući za svog favorita – naš stručni tim uzeće u obzir glasove fanova prije donošenja konačne odluke", kazali su iz FK.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније