Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

19. 05. 2018. 08:07 >> 08:03

ATLETIKO

Titulu u LE proslavili na ulicama Madrida

Hiljade navijača Atletika izašlo je sinoć na ulice Madrida da pozdravi fudbalere tog kluba, šampione Lige Evropa.

 

Fudbaleri Atletika osvojili su Ligu Evropa pošto su u finalu u srijedu pobedili Olimpik Marsej sa 3:0, a sinoć su taj trofej proslavili sa svojim navijačima.

Oni su u otvorenom autobusu prošli kroz glavne ulice Madrida i na kraju su se zaustavili kod Neptunove fontane, mjesta gdje se već tradicionalno proslavljaju sve titule.

Navijači su svakog igrača posebno pozdravili, a Antoana Grizmana su pozvali da ostane u klubu. Fernando Alonso, koji napušta klub na kraju sezone, dobio je najveće ovacije, zajedno s trenerom Dijegom Simeoneom.

Igrači, treneri i zvaničnici kluba su se prije pobjedničke parade ulicama sreli s gradonačelnikom Madrida i ostalim gradskim čelnicima.

Predsjednik kluba Enrike Serezo je nakon tog sastanka ponosno predvidio da će "Atletiko sljedeće godine igrati finale Lige šampiona na svom stadionu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније