Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

20. 05. 2018. 08:27 >> 09:04
2

SLAVILI TITULU

Izgorio autobus koji je vozio igrače Zvezde

Autobus koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde na proslavu šampionske titule, od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu, zapalio se sinoć, a u incidentu nije bilo povrijeđenih.

Vatrogasci su brzo stigli na mjesto događaja i poslije više od sat vremena ugasili požar. Korišćena su tri vatrogasna kamiona. Uviđaj na licu mjesta izvršili su inspektori beogradske policije, kao i forenzička ekipa.

Uzrok požara će naknadno biti utvrđen, ali je tokom vožnje od stadiona do mjesta incidenta upaljen veliki broj baklji, oko i u samom otvorenom autobusu.

Neki fudbaleri Zvezde vratili su se na stadion, a dio je otišao da slavi titulu sa više hiljada navijača, koji su nastavili planiranom trasom do Hrama Svetog Save i potom Kalemegdana.

Velika grupa je poslije incidenta nastavila šetnju ulicama Beograda, pjevale su se pjesme i palile baklje, a skup se stacionirao kod spomenika Pobjednik na Kalemegdanu.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", poslije utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i u pratnji više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save, a tokom puta sve vrijeme držali su upaljene baklje.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pjesmom "titulu da slavimo", i nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cijele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-bijeli su u subotu primili pehare i potom pobijedili Voždovac sa 5:1, poslije čega je priredjen veliki vatromet na stadionu "Rajko Mitić".

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније