Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

21. 05. 2018. 17:07 >> 16:58

KLOP UOČI FINALA

Pokazali hrabrost, blizu ostvarenja sna

Trener fudbalskog kluba Liverpul Jirgen Klop rekao je danas da su njegovi igrači pokazali hrabrost tokom sezone i da rade na tome da u finalu Lige šampiona ostvare snove.

 

"Mi smo zaista dobar fudbalski tim i puni smo želje. Radimo na ostvarenju snova. Nadamo se da ćemo to i pokazati. Nije bilo lako biti hrabar protiv Mančester Sitija, nije bilo lako biti hrabar protiv Rome. Ali, momci su pokazali da su hrabri", rekao je Klop na konferenciji za novinare.

Liverpul će igrati finale Lige šampiona protiv Real Madrida.

"Plasman u finale je nešto u čemu smo zajedno uživali. Domaća publika je zaista dobra, a evropske večeri posebne. Ako tražite evropske večeri, odgovor mora biti na Enfildu. Da nijesmo psihološki jaki, ne bismo bili ovdje gde smo. Mi smo jaki, suočili smo se sa toliko teških situacijia, prolazili kroz to zajedno kao grupa", kazao je Klop.

Finale Lige šampiona igraće se u subotu od 20.45 u Kijevu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније