Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 05. 2018. 22:20   >>  22:10

POZVANI NA SASLUŠANJE

Reina, Kanavaro i Aronika u vezi s mafijom?

Španski golman Pepe Reina jedan je od trojice sadašnjih i bivših igrača Napolija koji su optuženi da imaju veze sa mafijaškom organizacijom Komora.

Reina je pozvan na saslušanje u Fudbalski savez Italije zajedno sa Paolom Kanavarom i Salvatoreom Aronikom zbog veza s braćom Gabrijelom, Franćeskom i Đuzepeom Espositom.

Pepe Reina će na kraju sezone napustiti Napoli i preći u Milan, a italijanski mediji su naveli da je upravo ovo jedan od razloga zbog kojih je Napoli odlučio da ne produži ugovor s bivšim golmanom Liverpula.

Pored igrača, optuženi su i njihovi klubovi - Napoli, Sasuolo i Palermo.

Kanavaro je igrao za Napoli u dva navrata, a prošle godine je u dresu Sasuola završio karijeru. Aronika je, takodje, proveo nekoliko godina u Napoliju pre nego što je 2013. prešao u Palermo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније