Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 05. 2018. 14:35 >> 14:51
1

FINALE LŠ

Lovren: Spreman sam da zaustavim Ronalda

Fudbaler Liverpula Dejan Lovren rekao je da je spreman i da može da zaustavi igrača Real Madrida Kristijana Ronalda u predstojećoj finalnoj utakmici Lige šampiona.

Finale Lige šampiona igra se u subotu od 20.45 u Kijevu, a očekuje se da će Lovren zajedno sa Virdžilom van Dajkom činiti par centralnih bekova koji će najviše čuvati Ronalda.

Ronaldo je ove sezone najbolji strijelac Lige šampiona sa 15 golova, a Lovren je rekao da je svjestan da samo timskom igrom Portugalac može da bude zaustavljen, ali da je on spreman za to.

"Za ovih 15 godina, Ronaldo svake sezone postigne više od 30 golova. Čak i kada ima lošu sezonu on postigne 30 golova, pa morate o tome da vodite računa. U Premijer ligi igramo protiv najboljih napadača svijeta i znamo kako da se branimo kao ekipa. Naravno u nekim djelovima utakmice biće 'jedan na jedan', biće teško, ali spreman sam za taj izazov", rekao je Lovren, prenio je Skaj.

Navijači Liverpula uzdaju se u trio napadača, Mohameda Salaha, Sadia Manea i Roberta Firmina, koji su ove sezone u Ligi šampiona postigli 29 golova. Salah i Firmino postigli su 10, a Mane devet.

Mane je postigao golove u obje utakmice protiv Rome u polufinalu.

"Mislim da će biti još golova. Kao napadač, voliš da postigneš gol u svakoj utakmici i pomogneš ekipi. Sada nas čeka još jedna važna utakmica, pa što da ne pokušamo da damo sve od sebe i osvojimo trofej", rekao je Mane.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније