Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 05. 2018. 23:46 >> 23:34

FIFA SAOPŠTILA

Nema dokaza o dopingu ruskih fudbalera

Svjetska fudbalska federacija (Fifa) saopštila je danas da nema dovoljno dokaza da su ruski igrači izabrani za predstojeće Svjetsko prvenstvo ranije kršili doping pravila.

Selektor Rusije je prošle nedjelje saopštio spisak od 28 igrača, plus sedam rezervi, za Svjetsko prvenstvo koje počinje 14. juna u Moskvi.

Fifa je, kako se navodi, procjenjivala informacije Svjetske antidoping agencije, uzorke iz laboratorije u Moskvi i informacije nekadašnjeg direktora te anti-doping laboratorije Grigorija Rodčenkova.

Svjetska kuća fudbala je saopštila da nije pronađeno dovoljno dokaza koji potvrđuju kršenje antidoping pravila.

Fifa je obavijestila Svjetsku antidoping agenciju o svojim zakljucima, a WADA se složila sa Fifom da se slučajevi zatvore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније