Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

23. 05. 2018. 11:47 >> 11:39
1

POPUNJEN SPISAK

Tumbaković pozvao Hočka i Mirkovića

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković pozvao je dva nova igrača na pripreme za prijateljske utakmice sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom.

Pored ranije odabranih 29 igrača poziv u državni tim dobili su Deni Hočko i Luka Mirković, saopštio je FSCG.

Hočko je ove sezone branio boje portugalskog Famalikaa za koji je odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima. Vezista koji je nastupao za kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju Crne Gore po prvi put se nalazi na spisku seniorske selekcije.

Luka Mirković je po drugi put u redovima „hrabrih sokola“. Vezista Budućnosti bio je dio tima u posljednjem meču kvalifikacija za plasman na EURO 2016 godine protiv selekcije Rusije.

Početak priprema seniorske reprezentacije Crne Gore za mečeve sa BIH i Slovenijom zakazan je za četvrtak 24. maj u 18:00 časova.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније