Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

23. 05. 2018. 18:30 >> 18:20

PROSINEČKI PORUČIO

Bitan je rezultat protiv Crne Gore i Koreje

Koliko god da je revijalna utakmica protiv Crne Gore zbog oproštaja naših igrača, shvatićemo je jako ozbiljno, rekao je Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije BiH. Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine okupljaju se danas na Ilidži pred početak priprema za prijateljske utakmice sa Crnom Gorom i Južnom Korejom.

"Dvije utakmice gdje će se u prvoj naša trojica igrača oprostiti. Vedad Ibišević, Zvjezdan Misimović i Emir Spahić dali su jako puno za bh. nogomet, tako da smo se skupili i nadamo se da će dobro ispasti. Najgori termin za utakmice, igrači su igrali cijelu godinu, ali ovo je FIFA-in termin. Ovima što idu na Svjetsko prvenstvo je normalno da igraju, a mi nemamo ništa više do devetog mjeseca za uigravanje, upoznavanje", rekao je Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije BiH i dodao:

"Koliko god da je revijalna utakmica protiv Crne Gore radi oproštaja naših igrača, shvatićemo je jako ozbiljno. Nemamo puno prijateljskih i test utakmica tako da ćemo dati sve od sebe. Svi volimo da pobijedimo. Vrlo je bitan rezultat radi atmosfere i insistiraću da odradimo sve kako treba. Crnogorci i Korejanci su nam dobra provjera".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније