Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 05. 2018. 19:17   >>  21:30

NA PRVOM TRENINGU 18 IGRAČA

"Sokoli" počeli pripreme za BiH i Sloveniju

Fudbalska reprezentacija Crne Gore počela je pripreme za prijateljske utakmice sa Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom.

Selektor Ljubiša Tumbaković neće moći da računa čak na devet igrača. U pitanju su kapiten Stevan Jovetić, Stefan Savić, Nikola Vukčević, Mladen Božović, Emrah Klimenta, Aleksandar Šćekić, Marko Bakić, Mirko Ivanić i Vukan Savićević.

Na prvom treningu bilo je 18 igrača, a sjutra stižu Adam Marušić i Nebojša Kosović.

Marko Simić će se ekipi pridružiti u subotu, a Vladimir Jovović u ponedjeljak u Sarajevu.

Na prvom treningu bio je golman Danijel Petković, koji je rekao da će mečevi sa BIH i Slovenijom biti dobar test za "sokole".

"Biće ovo dobar test za nas. I BiH i Slovenija imaju kvalitet, tako da nas očekaju dvije teške utakmice. Posebno iz razloga što nam je dosta promijenjen sastav jer desetak igrača nije tu sa prvobitnog spispa. U Zenici će utakmica biti tvrda, ali se nadam da će svako od nas dati maksimum i da će rezultat biti zadovoljavajući", kazao je Petković, prenosi sajt FSCG.

Ovi mečevi su prilika za debitante i neke igrače koji su ranije imali manju minutažu.

"Sigurno da je tako. Tu je par igrača iz domaće lige i to će biti fin test za njih. Selektor će ih imati u vidu, tako da je to odlična proba. Prijateljske utakmice su malo manje ispraćene, ali će u Zenici sigurno biti spektakl za ispraćaj trojice njihovih reprezentativaca. Tamo vole fudbal, navijači će doći u velikom broju", dodao je golman Lorijena.

"Sokoli“ će drugi trening odraditi sjutra od 18 časova, takođe na terenu Kampa FSCG.

Crna Gora 28. maja igra sa Bosnom i Hercegovinom u Zenici, dok pet dana kasnije igra sa Slovenijom u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније