Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 05. 2018. 21:28   >>  21:19

OSTVARIO SAN

Mažić: Čast je suditi najveću utakmicu u evropskom fudbalu

Srpski arbitar Milorad Mažić rekao je da osjeća ponos i čast što će sjutra suditi finale Lige šampiona.

"Ako pitate bilo kog evropskog arbitra šta je bio njegov san kada je počinjao međunarodnu karijeru, rekao bi vam da je to suđenje u finalu Lige šampiona. Ovo je najveća utakmica. Veoma je posebno i ponosan sam što sam sa mojim timom dio toga", rekao je Mažić za sajt UEFA pred finale.

Mažić će dijeliti pravdu zajedno sa svojim pomoćnicima Daliborom Đurđevićem i Milovanom Ristićem, kao i dodatnim sudijama Nenadom Đokićem i Danilom Grujićem.

"Radimo naporno kao tim. Konstantno razgovaramo o poslu, pripremamo se za svaku utakmicu i gledamo da se poboljšavamo", kazao je Mažić.

Rezervni sudija biće Nemanja Petrović, koji je takođe iz Srbije, dok će četvrti arbitar biti Klemon Turpan iz Francuske.

Finale Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula igraće se u subotu od 20.45 na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније