Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 05. 2018. 23:14 >> 01:42
1

SPREMAN ZA MEČ

Salah prekinuo ramazanski post zbog finala

Iako je bilo najavljeno da će Mohamed Salah poštovati ramazanski post i na dan finala Lige šampiona, ljekar Liverpula kaže da to nije istina i da Egipćanin prekida post kako bi bio spreman za meč.

Salah je ranije najavio da će svih 30 dana poštovati ramazanski post iako su u tom periodu i finale Lige šampiona i utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji. Ipak fiziterapeut Liverpula je demantovao ove navode.

"Koliko znam Salah je poštovao post prethodnih dana, a u petak i na dan utakmice će uzimati hranu i piće normalno. Post tako neće imati uticaj na njega, a Mohamed Salah će poslije finala nastaviti post", kaže Ruben Pons iz Liverpulovog ljekarskog tima, prenosi Sport klub.

Trener Liverpula Jirgen Klop je na konferenciji za medije uoči finala izjavio da je odluka o prekidu posta lični Salahov izbor.

"To je njegov sasvim lični izbor. Na treninzima možete vidjeti kako se osjeća. On je u vrhunskoj formi. Odlično se pripremio i za finale", kazao je Klop, navodeći da je veoma ponosan na svoje igrače što će imati priliku igrati u finalu.

Salah ove sezone briljira u dresu Liverpula. Postigao je 44 gola u svim takmičenjima, od čega 32 u Premijer ligi čime je stigao do laskave titule najboljeg strijelca. 

U toku ramazanskog posta Muslimani treba da se uzdržavaju od hrane i pića svakog dana i to od zore do sumraka. Neki fudbaleri muslimanske vjeroispovesti kažu da igraju bolje za vrijeme posta i da se osjećaju čistije, međutim ljekari poručuju da je njihova fizička sprema ako poste daleko slabija.

Finale najvećeg klupskog fudbalskog takmičenja biće odigrano sjutra na Olimpijskom stadionu u Kijevu, s početkom u 20.45 sati. Pravdu će dijeliti iskusni sudija iz Srbije Milorad Mažić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније