Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fscg.me ]

26. 05. 2018. 21:50   >>  21:41

MUGOŠA PORUČIO

Za reprezentaciju motiva ne nedostaje

Fudbaleri Crne Gore i danas su trenirali na terenu Kampa FSCG. Na trećem treningu ekipi se pridružio Marko Simić, čeka se još Vladimir Jovović, koji će se ekspediciji priključiti sjutra u Sarajevu.Uoči treninga, sa predstavnicima medija razgovarao je napadač ,,sokola“ Stefan Mugoša. Iako je kraj sezone i na redu su prijateljske utakmice, Mugoša tvrdi da to neće uticati na njegovu i motivaciju njegovih saigrača.

"Ne treba nam poseban motiv kad igramo za reprezentaciju. Svakom igraču je najveća čast da predstavlja državu i motiva nam sigurno neće faliti", poručio je Mugoša.

Prvi od dva protivnika Crne Gore je Bosna i Hercegovina, koja će igrati u gotovo najjačem sastavu.

"Biće sigurno teško. Bosna i Hercegovina ima odličnu ekipu, ali imamo i mi odlične igrače. Nema dileme da će svako od nas dati maksimum i mislim da neće biti problema, odnosno, vjerujem da ćemo ostvariti povoljan rezultat", istakao je centarfor južnokorejskog Inčona.

Ova dvije utakmica biće prilika za uigravanje ekipe.

"Bitna nam je svaka utakmica da se što bolje upoznamo i uigramo. Siguran sam da će nam izvanredno doći pred početak Lige nacija. Ovo je i prilika za druge igrače da se pokažu i nametnu selektoru, da vidi koliko se na njih može računati. Ova dva meča su odlična šansa za to", zaključio je Mugoša.

"Sokoli“ sjutra lete za Sarajevo, odakle će nastaviti put za Zenicu. Trening na stadionu ,,Bilino polje“ zakazan je za 18.30 časova.,,Hrabri sokoli“ odradili treći trening na pripremama za dvije prijateljske utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније