Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2018. 23:49   >>  27. 05. 2018. 00:17

HEROJ REALA

Bejl: Razočaran sam što sam bio na klupi, ali...

Garet Bejl je heroj Reala - Velšanin je ušao sa klupe nakon sat igre i postigao dva gola. Posebno će se pamtiti prvi, kada je makazicama matirao Lorisa Karijusa. On je istakao da je Real iz drugog plana došao do titule.

"Bio sam razočaran što ne igram od početka, mislim da sam zaslužio, ali poštujem odluku trenera. Najbolje što sam mogao da uradim jeste da uđem i nešto uradim. Tako je i bilo. Ne postoji veća utakmica od ove, ne postoji veća scena", kazao je Bejl.

Real je 13. put u klupskoj istoriji osvojio titulu prvaka Evrope, pošto je u finalu u Kijevu pobijedio Liverpul sa 3:1. Real je poveo golom Karima Benzeme, a izjednačio je Sadio Mane. Bejl je dva minuta pošto je ušao u igru "makazicama" postigao lijep gol, a u završnici je drugim pogotkom na meču obezbijedio pobjedu. 

"Znamo šta smo postigli i koliko smo bili dobri. Rezultat u prvenstvu je razočaravajući, ali osvojili smo Ligu šampiona. Ovo je ispala sjajna sezona. Pustili smo da drugi pričaju. Znamo koliko smo bili gladni pobjede, koliko smo bili motivisani i spremni", dodao je velški fudbaler.

Velšanin ove godine nije bio standardan, pa nije isključena mogućnost da na ljeto napusti Real.  Rekao je da će tokom ljeta razgovarati sa svojim menadžerom.

"Moram da igram svake nedjelje, a to se ove sezone nije dogodilo. Imao sam povredu, pet ili šest nedjelja sam bio odsutan, ne više,  i od tada sam spreman. Razgovaraću sa agentom i vidjeti šta da radim", kazao je Bejl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније