Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

27. 05. 2018. 20:15   >>  20:37 1

TUMBAKOVIĆ PORUČIO

Najinteresantnije je kada igramo sa komšijama

Dobro je da se pravi rivalstvo i da igramo međusobno. Bosna i Hercegovina ima sjajne pojedince i prava je šteta što su napravili propust i nijesu otišli na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, rekao je Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore koja sjutra u Zenici igra prijateljski meč protiv BiH.

Istakao je da će u sjutrašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine isprobati neke stvari za septembar i start Lige nacija. Na današnjoj konferenciji za medije u Zenici Tumbaković je naglasio da još ima dilema oko sastava kojeg planira suprotstaviti ”kvalitetnom protivniku”.

”Pratim sve utakmice reprezentacija iz regiona. Najinteresantnije je kada igramo protiv komšija. Dobro je da se pravi rivalstvo i da igramo međusobno. BiH ima sjajne pojedince i prava je šteta što su napravili propust i nijesu otišli na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Izgledalo je da BiH ide na Mundijal. Jednostavno, kada smo čuli neke rezultate BiH u kvalifikacijama nijesmo mogli da vjerujemo. Poraz od Kipra, remi s Grčkom, iako je BiH bila bolja. Bosna ima puno igrača koji zavrjeđuju pažnju i vjerujem da će biti dobra utakmica”, kazao je Tumbaković.

Reprezentativci Crne Gore večeras su trenirali u Zenici, gdje će sutra, 28. maja, od 18 sati na stadionu ”Bilino polje” odigrati prijateljsku utakmicu sa BiH, prvu u istoriji susjednih zemalja. Drugog juna Crnogorci će u Podgorici u test susretu biti domaćini Sloveniji.

Ni BiH, ni Crna Gora, ni Slovenija nijesu izborile plasman na predstojeće Svjetsko prvenstvo, koje će se od 14. juna do 15. jula igrati u Rusiji. Svi se spremaju za Ligu nacija, novo UEFA-ino takmičenje koje počinje u septembru. BiH će igrati u drugoj ligi, dok su Crna Gora i Slovenija evropski "trećeligaši".

 

Video: Anadolija.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније