Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me; B.V.

28. 05. 2018. 17:11 >> 17:02

EGIPATSKI ADVOKAT

Optužio Ramosa, traži milijardu eura odštete

Egipatski advokat Basim Vahba, tužio kapitena Real Madrida, Serhija Ramosa, koga optužuje da je namjerno povrijedio Mohameda Salaha u finalu Lige šampiona, i zbog toga traži odštetu od milijardu eura.

 

Salah je nakon starta Ramosa nezgodno pao i povrijedio rame sredinom prvog poluvremena. Egipatski faraon neće biti sto posto spreman za Mundijal gdje njegova ekipa nastupa u grupi sa domaćinom Rusijom, Urugvajem i Saudijskom Arabijom.

Iako je Salah putem Tvitera poručio da će biti spreman za Mundijal, to nije uspjelo da smiri njegove zemljake.

Advokat Vahba, gostujući na jednoj egipatskoj televiziji, kazao je da je Fifi podnio žalbu optužujući Ramosa za namjerno povređivanje Salaha.

"Ramos je namjerno povrijedio Mo Salaha i treba da zbog toga bude kažnjem. Podnio sam tužbu. Tražiću odštetu, koja može dostići i milijardu eura, zbog pretrpljenog fizičkog i psihočkog bola koji su preživjeli Salah i svi Egipćani", rekao je Vahba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније