Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

31. 05. 2018. 23:07   >>  23:01

TROGODIŠNJI UGOVOR

Lampard preuzeo Derbi Kaunti

Nekadašnji fudbaler Čelsija i reprezentacije Engleske Frank Lampard zvanično je danas postao trener Derbi Kauntija, sa kojim je potpisao ugovor na tri godine.

"Uvijek sam želio da vodim klub sa velikom tradicijom i istorijom kao što je Derbi Kaunti, tako da je ovo velika prilika za mene", rekao je Lampard britanskim medijima na predstavljanju.

Njemu je to prvi trenerski posao. On je izabran među 20 kandidata.

"Blisko sam sarađivao sa nekim od najboljih trenera u ovom sportu i uvjeren sam u svoje sposobnosti. Znam da neće biti lako, nikad nije, ali se stvarno radujem izazovu", kazao je Lampard.

On je tokom igračke karijere 106 puta nastupio za reprezentaciju i ima 649 utakmica za Čelsi, čiji je i dalje prvi strijelac.

Derbi je prošlu sezonu završio na šestom mjestu na tabeli Čempionšipa, a u polufinalu plej-ofa za Premijer ligu eliminisan je od Fulama.

Lampard je na mjestu trenera Derbija zamijenio Garija Roueta koji je otišao u Stouk.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније