Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

08. 06. 2018. 11:25 >> 11:13

PRVI TIM

Abidal novi tehnički sekretar Barse

Nekadašnji francuski fudbaler Erik Abidal postaće novi tehnički sekretar prvog tima Barselone, objavio je danas španski klub.

"Abidal se vraća u klub sa kojim je kao igrač osvojio četiri prvenstva, dva kupa, dvije Lige šampiona, četiri španska Super kupa, dva Super kupa Evrope i dva Svjetska prvenstva za klubove", navedeno je u saopštenju Barselone.

Francuz je nastupao za Barselonu od 2007. do 2013. godine i za to vrijeme je igrao na više od 200 utakmica.

Bio je član izborne kampanje predsjednika Đoana Laporte 2015. godine i tada je bio kandidat za sportskog direktora, ali je pobjedu na izborima odnio Đozep Marija Bertomeu.

Abidal će na tom mjestu zamijeniti Roberta Fernandesa, kome ističe ugovor 30. juna.

Barselona je zahvalila Fernandesu zbog posvećenosti tokom svi godina u klubu i poželjela mu sreću u budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније