Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 07. 2013. 09:25 >> 09:29

NAKON NEUSPJEHA

Gvardiola: Zadovoljan sam igrom

Pep Gvardiola je izgubio borbu za prvi trofej ove sezone, Bavarci su u Superkupu Njemačke poraženi od Borusije Dortmund 2:4, ali , kako je rekao španski trener, nije razočaran igrom svojeg tima.

Bajern je imao 65 odsto posjeda lopte, kontrolisao je meč, ali je Borusija uspjela da munjevitim napadima slomi njihovu odbranu.

"Izgubili smo 4:2, ali ja nemam osjećaj da je rival bio puno bolji od nas. Sve u svemu, zadovoljan sam našom igrom i ponašanjem tokom cijelog susreta. Moramo biti svjesni da smo igrali protiv izuzetno jake ekipe", rekao je Gvardiola nakon susreta.

"Ima još dovoljno vremena, desetak dana do početka prvenstva, što je taman dovoljno da popravimo neke sitne greške koje još pravimo", dodao je trener Bajerna.



S druge strane, trener pobjedničke ekipe, Jirgen Klop, bio je prezadovoljan nakon osvajanja prvog trofeja u novoj ezoni.

"Bila je to fenomenalna utakmica, posebno kada se uzme u obzir da smo još u pripremnom periodu. Oba tima su igrala fudbal kao da im je posljednji put u životu", rekao je Klop.

"Bajern je najbolji tim u ligi i sa njima se nećemo takmičiti. Ostalih 16 ekipa su naši protivnici. Međutim, sasvim je normalno da oni sad nakon poraza govore kako je ovo beznačajan trofej, vjerojatno bi i ja isto rekao da sam izgubio", dodao je Klop.

Gvardioline lekcije na teži način

Gvardiola je ošamario ovogodišnje Bajernovo pojačanje i bivšeg igrača Barselone, Thiaga Alcantaru! Alkantara je izabrao Bajern umjesto Mančester Junajteda upravo zbog Gvardiole, kako navode španski mediji. Kako će na ovaj skandal reagovati iz Bajerna ostaje da se vidi, ali je ‘akcija’ španskog trenera nad novim vezistom Bavaraca neuobičajena u vrhunskim ekipama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније