Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 02. 2013. 23:03   >>  14. 02. 2013. 10:15 4

OSMINA FINALA LŠ

Remiji u Madridu i Donjecku

Real Madrid i Mančester Junajted remizirali su, na Santjagu Bernabeu, 1:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona. I u drugom duelu večerašnjeg programa nije bilo pobjednika. Šahtjor i Dortmud završili su rezultatom 2:2.

Real je imao inicijativu i bio bolja ekipa tokom cijele utakmice, ali zahvaljujući golmanu Mančestera Davidu De Hei, nije uspio da savlada protivnika. I Englezi su imali svoje šanse, većinom nakon kornera i konranapada.

Mančester je došao u vođstvo preko Daniela Velbeka, nakon centrašuta Runija iz prekida, a Ronaldo je izjednačio nakon 10 minuta. Kristijano ipak nije slavio gol protiv bivšeg kluba za koji je, kako je priznao i dalje vezan.

U Fergusonovom timu istakao se golman De Hea, zahvaljujući kome je Mančester zadovoljniji napustio teren.

Junajted je, remijem, sigurno stekao veće šanse nego što su mu davane prije meča. Daleko od toga da je gotovo, revanš ostaje potpuno otvoren.

I meč u Donjecku je završen bez pobjednika. Šahtjor je na svojoj Donbas areni dva puta imao vođstvo, ali Borusija je uspjevala da rezultat vrati u egal.

Strijelci za ukrajinski tim bili su Srna u 31., i Košta u 68. minutu, dok su golove za Borusiju dali Levandovski u 44. i Humels u 88.

Zanimljivo, ni jedan domaćin nije ostvario pobjedu u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније