Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 07. 2013. 23:22   >>  23:22

BOLJI USLOVI

Verati u PSŽ-u do 2018.

Marko Verati je produžio je ugovor sa Pari Sen Žermenom do jula 2018. godine. Italijanskog reprezentativca su htjeli Juventus i Napoli, ali je Marko Verati odlučio da prekine sve spekulacije potpisivanjem novog ugovora sa klubom iz Partiza.

Parižani su ponudili nove, znatno bolje uslove Italijanu. Verati je 2012. godine stigao iz Peskare u Francusku. Prošle sezone je odigrao 27 mečeva za "svece".

"Dogovor je postignut, Marko ostaje u Pari Sen Žermenu do 2018. godine. Potpisivanje ugovora obaviće se po povratku ekipe sa turneje", rekao je agent igrača Donato Di Kampli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније