Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

29. 07. 2013. 11:57   >>  11:57

U PARIZU DO 2018.

Tijago Silva produžio ugovor

Brazilski internacionalac, Tijago Silva i uprava Pari Sen Žermena dogovorili su nastavak saradnje, prenose francuski mediji.

Tijago Silva staviće potpis na novi ugovor sa Parižanima, koji ga obavezuje da do 2018. ostane u "gradu svjetlosti". Brazilac, kako je navedeno, imaće platu od 12 miliona eura godišnje, što je za dva miliona više nego što mu je donosio stari ugovor.

Predsednika PSŽ-a Naser Al Kelaifi i agenta sjajnog defanzivca, Paolo Tonijeto, sastali su se za vikend u Kataru, gdje su dogovorili produženje saradnje.

Vjeruje se, da je uprava ovako poslala poruku zainteresovanim klubovima, prije svega Barseloni, koja se najviše interesovala za Brazilca.

Tijago Silva je prošlog ljeta stigao iz Milana, u paketu sa Zlatanom Ibrahimovićem, a sljedeće sezone, u zadnjoj liniji PSŽ-a igraće sa sunarodnikom Markinjošem, koji je u Pariz došao iz Rome.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније